De laatste interviews van Wederzijds Werkt!

Christel Hebly interviewt positieve leiders:

 • 07/01/2023
  Binnen en buiten kijken
  Ik wil de binnenwereld buiten brengen en de buitenwereld binnen Interview met Marlijn Lenselink bestuurder Hartekamp-groep
  Lees meer
 • 31/12/1969
  Je bent mijn lutjeliver!
  Hoe kunnen we de zorg zó organiseren dat de bewoner centraal staat en de professional floreert? Deze vraag vormt de start van een waarderend onderzoek dat ik ontwierp voor een ouderenzorginstelling. Zorgprofessionals, bewoners en naasten interviewen elkaar over momenten waarop het leefplezier van de bewoner en het werkgeluk van de professional hand in hand gaan.
  Lees meer
 • 30/12/1969
  Jessica en mevrouw de Graaf
  "Hoe kunnen we de zorg zó organiseren dat de bewoner centraal staat en de professional floreert?" Deze vraag vormt de start van een waarderend onderzoek dat ik ontwierp voor een ouderenzorginstelling.
  Lees meer
 • 29/12/1969
  Het wordt wennen als we na een tijdje terug gaan naar ‘normaal’.
  Zegt John Stribos, compliance officer bij ING
  Lees meer
 • 28/12/1969
  Positieve leiders maken impact – juist nu
  Jeroen Hengeveld, operationeel directeur van Sommer Schilderwerken uit Emmen is aan het woord.
  Lees meer
 • 27/12/1969
  Het is gewoon mensenwerk
  Vandaag ben ik in gesprek met gesprek met luitenant-generaal Dennis Luyt, sinds 10 juni 2016 Commandant van het Commando luchtstrijdkrachten.
  Lees meer
 • 26/12/1969
  "Een veel groter deel van de beroepsbevolking kan gewoon werken."
  In gesprek met Wouter van der Haar, regiomanager west bij Jobstap.Jobstap helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een passende baan.
  Lees meer
 • 25/12/1969
  Doe het samen
  Op zoek naar verhalen van positieve leiders was ik afgelopen najaar In gesprek met Bert Moorman, directeur van woningcorporatie Domesta
  Lees meer
 • 24/12/1969
  In gesprek met de burgemeester van Roerdalen
  Vandaag ben ik in gesprek met Monique de Boer-Beerta, burgemeester van Roerdalen, de gemeente van het kleine geluk. Monique en ik zaten bij elkaar in de klas op de basis- en de middelbare school. Het mes snijdt aan twee kanten: bijpraten met een vriendinnetje van vroeger combineren met mijn passie voor geluk en positief leiderschap. Ik ben nieuwsgierig.
  Lees meer

Wederzijds Werkt!

     06 51 80 79 89          info@wederzijdswerkt.nl             Neptunushof 13, 3951 ES Maarn