Ontvang gratis inzicht en tips die jouw werkplezier versterken - juist nu!

De coronacrisis heeft een enorme impact op al onze levensgebieden en zeker ook op ons werk. We werken veel meer, onder grote druk, of juist veel minder en vaak vanuit ons eigen huis. Wat betekenen deze veranderingen voor jouw werkplezier? Hoe kan je met zelfvertrouwen zinvol blijven bijdragen en focus houden?

Het iOpener Institute uit Oxford doet al meer dan 10 jaar (data)onderzoek naar hoe we mensen kunnen helpen om met een optimale mindset te werken en hun potentieel te benutten. Juist nu we wereldwijd in een crisis zijn beland, is dit onderzoek van grote waarde. Bij dit onderzoek wordt gebruik gemaakt van de iPPQ – iOpener People and Performance Questionnaire.

 

Je kunt nu de iPPQ-vragenlijst, ter waarde van € 65 gratis online invullen!

Na het invullen ontvang je een gepersonaliseerde rapportage van negen pagina’s over datgene wat het meest van belang is voor jouw welzijn op je werk. In de rapportage vind je:

  • Zelfcoachingsvragen die je helpen  om het plezier in je werk te behouden en/of te verbeteren;
  • Ideeën over wat je kunt veranderen om optimaal te blijven presteren;
  • Duidelijkheid over hoe je innerlijk zelfvertrouwen en veerkracht kunt opbouwen.

Sinds 2011 werk ik in mijn opdrachten voor organisaties met de vragenlijst en de daaraan gekoppelde Science of Happiness. Daarom kan ik je de vragenlijst nu tijdelijk gratis aanbieden.

Via deze link krijg je binnen 24 uur toegang tot de vragenlijst. Let op: de introductievragen zijn in het Engels, de vragenlijst is in het Nederlands. 

Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld, (duurt ongeveer 10 minuten), ontvang je binnen 24 uur je rapportage. 

 

Doe het vandaag nog en blijf gezond!

Hartelijke groet,

Christel