Over Wederzijds Werkt! & Christel Hebly

Ik word gelukkig van mijn werk als ik zie dat mensen zich meer bewust worden van hun sterke punten. Of wanneer zij door kleine aanpassingen in doen en denken met groter gemak en plezier hun werk kunnen doen. Als teamleiders bevlogen leiding geven aan hun team. Ik word ook gelukkig wanneer in teams inspirerende werkervaringen worden gedeeld, waar het team met elkaar van leert. 

Na een aantal jaren voor de klas in het onderwijs, heb ik gewerkt voor een uitgeverij in kinderboeken. Tussen 2000 en 2011 was ik verbonden aan een instituut voor training en advies, waar ik een trainersopleiding deed en trainingen verzorgde op het gebied van communicatie, medezeggenschap en teamontwikkeling. Vervolgens specialiseerde ik mij in het (team)coachvak. Sinds 2011 werk ik vanuit mijn eigen bureau Wederzijds Werkt, met als doel een bijdrage te leveren aan gelukkig en productief (samen) werken. Ik ondersteun professionals, leidinggevende en teams.

In mijn aanpak ben ik actief en persoonlijk betrokken. Ik zorg voor een balans tussen ondersteuning enerzijds en stevigheid en kracht anderzijds, tussen empatisch zijn en confronteren. Ik werk ervarings-, oplossings- èn systeemgericht en maak afhankelijk van de situatie gebruik van verschillende leermethoden. Altijd met een positieve insteek, want ik ben erg enthousiast over de inzichten uit de positieve psychologie en Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken).